بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: کنترل کیفیت


موارد یافت شده: 11

1 - اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی (چکیده)
2 - کنترل کیفیت تلسکوپ TBLو طیف سنج تابشی (چکیده)
3 - بکارگیری سیستم HACCP در صنایع گوشت و مرغ و نقش آن در امنیت غذایی (چکیده)
4 -  بررسی بهداشت  و کنترل کیفیت   کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر           (چکیده)
5 - بکارگیری فنون کنترل کیفیت آماری برای رد یا پذیرش محموله های کاغذ (چکیده)
6 - کنترل کیفیت بلادرنگ محصولات و تحقق آن در صنایع کاشی با کمک ماشین بینایی (چکیده)
7 - بررسی میکروبی و عوامل موثر در افزایش کیفیت غذاهای دریایی (چکیده)
8 - بررسی روش های فرآوری خاویار و کنترل کیفی آن (چکیده)
9 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان در ویژگی های کیفی زنبور Trichogramma brassicae () (Hym.: Trichogrammatidae) (چکیده)
10 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان و آلودگی به باکتری همزیست Wolbachia در ویژگی‌های کیفی زنبور پارازیتوئید Trichogramma brassicae Bezdenko (Hym.:Trichogrammatidae) (چکیده)
11 - طراحی و ارزیابی مروری بر کاربردهای تصویربرداری گرمایی در تجزیه و تحلیل کیفی محصولات کشاورزی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر